Istorija

Kompanija Cool Beer d.o.o. je osnovana 2007 godine. Osnovna delatnost je pružanje svih servisnih usluga komercijalne rashladne opreme, tj. rashladnih vitrina, zamrzivača i aparata za istakanje (piva, sokova, vina, vode, itd.). Servisiramo preko 170.000 različitih uređaja. Pored navedenog Cool Beer se bavi i distribucijom CO2 boca a celoj teritoriji Srbije. Posedujemo opremljen reparacioni centar za reparaciju rashladnih vitrina i aparata za točenje piva.

Poslednjih nekoliko godina Cool Beer je započeo razvoj i proizvodnju IT opreme, za šta poseduje sertifikate za ceo svet.

Dugogodišnje iskustvo, sa znanjem stečenim u vodećim internacionalnim i domaćim kompanijama, garantuje visokokvalitetnu uslugu servisiranja po najvišim zahtevanim standardima kompanija.

To su redovno preventivno održavanje, kao i garantne i vangarantne popravke, postavke i zamene instalacija na terenu u najkraćem roku.

Kompanija pokriva 100% celu teritoriju Srbije sa 102 zaposlenih radnika.

Posedujemo veliki lager rezervnih delova za svu opremu koju servisiramo.

Spisak klijenata sa kojima kompanija posluje se svakim danom uvećava zahvaljujući najvecoj i najboljoj servisnoj mreži u Srbiji, kvalitetu pružene usluge i najkonkurentnijim cenama.

Cool Beer u zemljama bivše Jugoslavije ima partnerski odnos sa vodecim servisnim firmama sto omogućuje regionalnu pokrivenost, tj. mogućnost korištenja usluga sa istim sistemom rada u tim zemljama, sto je veoma bitno za kompanije koji imaju otvorene centre u više zemalja regiona.

Pročitaj više